Narun jälkikasvua on tutkailtu.

Klomppen Aitovirna kävi joulukuussa tarkeissa. Hillalla on terveet silmät, polvet ja kyynärät, lonkat ovat C:t. Kiitos omistajille aktiivisuudesta!

Lili oli puolestaan tänään Tuomas Illukan syynättävänä ja eipä siellä mitään asiaan kuulumatonta näkynyt eli Fidelis Villatar silmät terveet. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että pentuja on toiveissa kesäksi. Luovutus sattuu tällä tietoa syyskuulle. Lilistä otettiin samalla verta prcd-PRA geenitestiä varten ja tuloksesta toki riippuu mitkä urokset ovat käytettävissä. Olin jo aiemmin päättänyt, että uroksen on oltava A-lonkkainen ja sisarusten viime aikaiset lonkkatulokset ovat toki omiaan vahvistamaan tätä päätöstä.

Tämän päivän reissulla tapasin myös Hiilen lapsista Viiman ja Häkän. Kiitos vieraanvaraisuudesta Häkän emännälle ja Viiman omalle ihmiselle puolestaan paikalle ajelusta :) Viiman olinkin nähnyt viimeksi luovutusiässä. Varsinainen väkkärä neiti on edelleen ja hetkittäin tuntuikin, että tyyppi on tullut enemmän Naru-tätiin kuin Hiili-äitiin. Hillevi ei hirveästi lastensa kanssa jaksanut touhuta vaan keskittyi ennemmin pihalta löytyneiden luiden tuhoamiseen.

Hiili-äiti 3,5v ja sen poika Häkä (Tuhkavuorten Fiehttu) liki 15kk.