Siis hyvähän se taas oli tuo otus, mutta lähtökiihdytys otti viimeisellä ukolla hetken aikaa ts. meni pari metriä pistosta ravilla, muuten laukkasi kyllä. Näkäreinä kaikki neljä. Hieman hankaloittaa tämän nyyppä ohjaajan toimintaa, että Hiili ei aina sano suureen (tai pieneenkään) ääneen, että hei mä näin sen tyypin. Sit ku yrittää itse tuijottaa tiukasti metsää, ni pitää about koiran hengityksestä yrittää arvata, että nyt huomasi :P Eka mm oli pienen tien takana. Ei hämännyt ylitys Hiiltä tällä kertaa, toivottavasti ei muodostu myöhemminkään ongelmaksi.

Pistot keskilinjan vasemmalle puolelle näin itse. En tiedä mikä koiraa veti niissä etenemään, kun mm siirtyi näyttäytymisestä taaksepäin. Joko Hiili alkaa jo ajattelemaan oikeaan suuntaan (mitä epäilen) tai sitten se lähti hajuvanaan törmätessään väärään suuntaan. No oli syy mikä hyvänsä hyvin se kelkka kuitenkin taisi kääntyä ja ukot löytyä koiran selän takaa. Toisen puolen pistoja en aivan näin selkeästi havainnoinut nuorten kuusten välistä. Tokalla ainakin meni aika suoraan kohti näyttäytymispaikkaa, josta toivottavasti ainakin nappasi hajun (eikä jälkeä), jota seurasi mm:lle.

Nenä sillä on ja käytös maalimiehillä varsin asiallista. Vauhdista täytyy varmasti pitää huolta ja jännittää pistotyöskentelyn kehittymistä. Ilmaisu on sit vielä ihan oma maailmansa, sitten joskus.