Öh... Vähän on jäänyt treenejä välistä. Kirjoitan ne myöhemmin tuohon alle ni etenevät sit jatkossa jotakuinkin järjestyksessä taas.

Tänään oltiin tosiaan taas hikoilemassa hakumetsässä. Hiilelle otin alunperin suunnittelemien neljän ukon sijasta kolme. Olin nähnyt kuinka treenit tuossa säässä imi muista koirista mehut, joten laskin, että ei porkkiksellekaan mitään tappotuokiota.

Eka ja kolmas näkäreinä, toka vielä ääniavun kera. Ekalla ihan bueno pisto lähti vissiin takalinjalla vähän taaksepäin ja sitten suuntasi maalimiehelle. Tokalla maalimies olikin vasemman puolen ekassa piilossa toisen sijaan, joten käveltiin vähän kohti metsää keskilinjalta, että ei oltais ihan hillittömän kaukana ja että koira vois siinä heinikossa ylipäätään maalimiehen havaita. Niin monella jäi siinä kohtaa pistot lyhyeksi, että halusin ääniapuja sen takia. Hiili teki piiitkän piston ja löysi maalimiehen vasta käännyttyään jo palaamaan kohti keskilinjaa. Hyvä vaan mä nimittäin pelkään liian lyhyitä pistoja ihan yli kaiken. Kolmannella kuumuuden vaikutukset näkyivät hurjan selvästi. Kyllä Hiili senkin piston laukalla vielä suoritti, mutta vauhtia ei tosiaan ollut yhtään liikaa.