Sunnuntaina pikkumetsässä. Hiilelle neljä ukkoa näkäreinä. Kolme ensimmäistä hyvin ja tyypillisesti viimeisellä pisto, joka harhautui liikaa oikealle ja ukko ei noussutkaan. Toisella lähetyksellä meni samaa reittiä, mutta oli sit kääntynyt takalinjan tuntumassa oikeaan suuntaan ja löysi sieltä maalimiehenkin. Mä en tiedä vetääkö sitä tallaukset väärään suuntaan vai mikä. Ei ole nimittäin ensimmäinen kerta, kun Hiili työskentelee taaksepäin verrattain määrätietoisesti. Ja useammin tätä on esiintynyt nimenomaan oikealla puolella keskilinjaa. Jospa me tallataan aina vasen ensin? Hmm...

Sallille itsenäisyyspäivänä Tampereelta ensimmäinen H. Tanya Ahlman-Stockmari piti neitiä liian matalaraajaisena. Puoliveli eli Narun poika Fidelis Villuri oli AVO ERI3 ja Hiilen tytär Tuhkavuorten Fieski sai myös H:n, mutta tädin mieltä lämmitti kovasti maininta erinomainen luonne ja kehunsa ansaitsi varmasti myös Viekun nuori esittäjä :)

Sallin arvostelu:

Matalaraajaisen yleisvaikutelman antava narttu. Hyvät korvat. Otsapenger saisi olla korostuneempi. Kevyt alaleuka. Kauniit silmät. Toivoisin enemmän eturintaa ja kauttaaltaan paremmin kulmautuneen etuosan. Hyvä runko ja raajaluusto. Riittävät polvikulmaukset. Hyvä häntä. Tasapainoiset liikkeet. Palkintosija määräytyy matalaraajaisuudesta. Hyvä käytös.

Ostoslistalle on laitettu 2kg noutokapula ja vähän muuta roinaa. Niin ja ruotsalainen rulla. Mulla on vähän ajatusta, että millainen, mutta pitää nyt tutkailla tarjontaa.