Koira oli kovin ruosteessa mitä alokkaaseen tulee, mutta tekeminen oli oikein bueno.

Luoksepäästävyydessä istui kuin tatti.
Paikallamakuussa taisi ukista jollekin äänelle (mäkin kuulin, tiedä vaan mitä se oli) ja makasi ihan kippurassa, lopun perusasento hitusen hidas.
Hihnassa seuraaminen jees (Savander-Rinne 10, Lähdesmäki 9,5).
Vapaana seuraaminen ok, mutta juoksuun lähdössä väljeni hetkellisesti (ysit).
Maahanmeno hidas (mutta meni!), ennakoi perusasennon.
Luoksetulo ihan jees, katseavusta (tietoinen) ja koiran tiiviyden hakemisesta tuli noottia.
Seisomisen teki kuten maahanmenon, pomppasi vaan seisomaan asti, kun palasin koiran luo...
Hypyn suoritti vasta toisella käskyllä, takana seisoi vähän levottomasti.
Kokonaisvaikutelma 9-10 :) Mikä oli kyllä ihan tärkeintä.

Alokasluokan hyppyä on tehty viimeksi huhtikuussa ja eilen sit sitä treenasin parkkiksella hypyttämällä tuota 10cm korkean ja 25cm leveän lumihangen yli... Ja tietty toi sinne yritti sit tänään karata, josta tiukka käsky ja siksi tais jäädä ensimmäisellä hyppy tekemättä. Varmistelin pelkkää maahanmenoa ennen kehää, joten ei ollut yllätys, että se lotottiin sit seisomiseenkin. Seuraaminen, jäävät jne. jäi tauolle n. kuukausi sitten, kun oli aloiteltu liikkeestä istumisen opiskelua. Eilen, ku sit tajusin, että varmaan olis vähän hyvä noitakin kokeilla, Hiili tosiaan tarjoili ensin tätä uutta temppua joka liikkeeseen.

Vaan vire oli aiempaa parempi ja itse olin jo melkein järkevä eli sinällään oikein onnistunut treeni :nyokyti: Palkkasin kyllä namilla joka välissä, ku kokelaat (3kpl) kirjoitti pitkään ja hartaasti perusteluja. Huonona vois mainita sen, että varpaat jääty :silly: Onneksi ei myöskään hirveesti koiraa häirinnyt se, että perässä kahisi kuusi ihmistä toppavaatteet päällä.