Aamutuimaan tuumailtiin noutoa. Hyvin Hiili mun edessä kapulaa piteli ja muutaman kerran sen siihen parin metrin etäisyydeltä kiikutti. Tuossa tuomisessa on vielä vähän hakusessa se oikea paikka ja muu eli palaamme vähän taaksepäin. Tai tänäänhän mä vasta malttamattomana kokeilin, että näinköhän sujuisi. Otetaan myös mahdollisesti kevyempi kapula tähän vaiheeseen, niin ei tunnu se niska vääränä istuminen Hiilestä niin vieraalta.

update klo 15.15:

Se vähän niinku oikeesti noutaa :O Ei ole vielä mikään valmis paketti, mutta treeneissäkään ei ole edetty ihan niinku suunnittelin. No anyways. Matkaa metri tai kaksi eikä vielä mitään perusasennosta lähtöä, mutta useampi ota-liki-yes kuvio tehtiin, joista osassa jo jätin tuon liki käskyn pois ja autoin vaan katseella. Kapulakin nousi jo osassa luovutuksista kiitettävän ylös ja Hiili oli myös kohtuu lähellä. Kyllä me vielä saamme tätä hieroa, mutta nyt mulla on taas sellainen olo, että viikossa tosiaan voi päästä pitkälle.

Ja juu. Melkein tuntuu huijaamiselta, ku tää muotoutuu näin nopsaan, vaikka se ei tosiaan yllätys ole. Hiilellä ei ole mitään antipatioita tavaran kanniskeluun ja mullekin se on tottunut asioita tuomaan eli varsinaisesti vaan tuo luovutus on näistä puuttunut. Ja nyt keväällä to luoksetulon loppuasento on väännetty suht vahvaksi eli arvelin näiden asioiden yhdistyvän aika helposti oikeaksi noutoliikkeeksi (missä me ei toki vielä olla) ja niin se näyttää onnistuvan tai toimivan.

update klo 23.05:

Kävimme lappalaisporukan treeneissä. Tein ensin Hiilelle ruudun, kun se odotti autosta. Kun käveltiin kohti ruutua, Hiili karkasi sinne. Ehkä se ymmärtää tuon päälle enemmän, ku luulin sen ymmärtävän. No suurella osalla toistoista meinasi jäädä matka vähän vajaaksi eli taidamme harjoitella pallon lennättämistä ruudun yli ja katsoa josko tuo ennakointi ruudun etupuolelle jäisi pois. Pari kertaa kokeilin lisäkäskyä ja yllätävän hyvin se niiden avulla hakeutui ruutuun eli selvästi tuossa puuhassa joku tolkku on. Kerran Hiili myös meni maahan oli jopa juuri ruudun sisällä, mutta sitä me ei kyllä olla tähän lisätty ja ei ole tarkoituskaan. Taisi vaan palkka vähän viipyä tms.

Seuraaminen oli oikein hyvää tosin vasemmalle käännyttäessä Hiili kääntyy herkästi liikaa ja oikealle sit vähän liian vähän jotensakin. Mutta paikka ja fiilis tosiaan erinomaiset. Jäävissä jostain syystä Hiili missasi pallon heitot aika tehokkaasti (oli vissiin liiankin skarppina seuraamassa), vaikka reagoikin käskyihin. Kokeilin piruuttani kaukojen vaihtoja, mutta ei ne vielä ole ollenkaan valmiit ulkotreeniin (enkä kyllä sitä odottanutkaan tässä vaiheessa). Luoksetulot edelleen ok kunnossa. Kerran tuli vinoon.

Ruokakupilla vielä toisto tuota noutoa.