Käytiin vähän harjoittelemassa pihalla. Märkä maa Hiiltä vähän arvelutti ja liikkeestä maahanmeno vaatii nyt ehkä hieman työtä. Napakasti käskyttämällä Hiili sen tosiaan tekee ihan luotettavasti, mutta jos lauantain tuomari ei ole muutaman vuoden takaisesta linjaansa muuttanut (ei sillä, että tarvetta olisi) tiukasta käskytyksestä lähtee pisteitä. Seisomiset on edelleen vähän hitaita, mutta yllättävän luotettavia eli en ole siitä liikkeestä suuremmin huolissani, kun paluukin on hanskassa. Tosin sivulle en tuota monesti ole käskenyt, ku se alkaa sit ennakoimaan sitä istumista. Joku piste menee kyllä tuosta hitaudesta, mutta parissa päivässä en taida tuota napakammaksi saada.

Voi olla, että tuo saa tulla sittenkin liki, koska se luoksetulo suoraan sivulle ei ota löytyäkseen. Jos menee vinoudesta ja iholla olosta pisteitä ni se on tietysti harmi, mutta ei hyvän tuloksen siitä pitäisi kuitenkaan olla kiinni. Hyppy on luonnollisesti isoin arvoitus ja muistaessani pitääkin pyytää huomiseksi hyppyestettä mukaan, jos se vaan suinkin onnistuu. Ja ne muut temput eli luoksepäästävyys, paikallamakuu ja seuraamiset menee toivottovasti omalla painollaan. En ole vielä päättänyt, että tehdäänkö me täyskäännökset oikealle vai vasemmalle. Shemeikka varmasti tykkäis enemmän oikealle kääntymisestä, kun viimeksikin irtosi moitetta liian napakasta kävelystä ja kääntyilystä.

Niin ja tietysti on edelleen mahdollista, että lauantaina ei tokota, koska ne juoksut tulee ihan hetkellä millä hyvänsä.