No jooh. Tuntuu, että alkaa noita toistuvia teemoja löytymään eli summataanpa vähän liikkeitä yhteen viestiin. Ei tarvitse sit joka treenin jälkeen uudestaan kirjoittaa, että tämmöstä ja tämmöstä säätöä vielä täytyis...

Paikallamakuu - Nytkin jees, mutta haaveilen vielä opettavani sen ihan varmaksi sen leukamaassa metodin. Ennen BH:ta oli jo suunnitelmissa, mutta enhän mä ehtinyt sitä sillon valmiiksi saamaan. Nyt mennään vanhalla käskyllä, mutta välillä uudella tyylillä. Käskyn vaihto olisi siis suunnitelmissa. Piiloon pitäisi vähitellen ryhtyä pyrkimään treeneissä myös.

Seuraaminen - Pitkälti aika bueno. Perusasennot välillä hitaita, välillä turhan nopeita, mutta tuolle ei mitään ihmeitä varmasti. Vasemmalle käännytään tosiaan liikaa ja oikealle ei olla tarpeeksi nopeita eli pitäisi nyt noita käännöksiä palkkaamalla vahvistaa täsmällisemmiksi. Peruuttaminen ja sivuaskeleet vasemmalle on kokonaan opettamatta, muuten tilpehöörit on ok mallilla.

Liikkeestä seisominen - Ok. En osaa sanoa, että pitäiskö vielä saada nopeammaksi. Väitän, että on muutaman viikon takaisesta kuitenkin parantunut. Paluu on kunnossa eli sit vaan pitäisi ryhtyä opettamaan paluuta koiran taakse.

Liikkeestä maahanmeno - Vaatii hirveän jyrähdyksen parhaillaan eikä sittenkään ole nopea eli on tosiaan saatava käskytys vakioitua vähän pienempään volyymiin ja jopa iloisempaan sävyyn ja liikkeeseen lisää vauhtia. Tässäkin tuota paluuta vois alkaa seuraavia luokkia silmällä pitäen hieroskelemaan.

Hyppy - Ok, päästävä treenaamaan oikealla esteellä ennen koetta. Jos on ongelmaa niin siinä, että Hiili tarjoaa istumista esteen takana.

Liikkeestä istuminen - Sujuu pienellä hidastuksella. Saa toistaiseksi olla tässä.

Luoksetulo - Joskus ennakoidaan sivulle siirtymistä. Pitäisi varmaan oikeesti opettaa nyt se suoraan sivulle tuleminen, mutta eteen tullaan kumminkin varsin vahvasti ja hyvin nyt, että en ole enää pitämässä sen kanssa kiirettä. Tietysti tästäkin lopullinen varmuus puuttuu, mutta varsinaista ongelmaa tai jotain erityistä puuttumista vaativaa aspektia en tällä hetkellä luoksetulossa näe.

Luoksetulon pysäytykset - Seisomista ei ole juuri tehty, maahanmeno onnistuu läheltä, mutta ei kyllä vielä mistään kunnon luoksetulosta. Täytyy tuumata josko tässä olisi käytössä eri käskyjä. Tule luultavasti toimisi, sillä lähdetään tällä hetkellä ainakin kiitettävän lujaa myös. Liki on käytössä, kun tullaan eteen ja toivottavasti se sivu pelaa sitten jatkossa suoraan sinne.

Nouto - Bueno. Nopeus ja muu kuvio kaipaa varmuutta, mutta kapulan pitoa lukuunottamatta tämä liike on nyt aika hyvällä mallilla. Treeniä tosiaan vaan ja tarkoitus olisi vielä opettaa napakampi ote kapulan pitoon mun edessä. Metallikin tulee oikeastaan yhtä hyvin eli ei siinä muuta.

Tunnari - Joop. Kapuloita hankittava, että voidaan alkaa tätä säätämään.

Ruutu - Alkeissa mennään. Jatketaan samaa rataa eli koiran lähetys ruutuun, josta lentää pallo palkaksi.

Kaukot - Hioo, hioo, hioo vai hiihoo, hiihoo? Ehkä me saadaan se ensin namiohjauksella kuntoonkin. Erityistä huomiota kiinnitettävä omaan toimintaan eli ei säännöllisiä aikavälejä asentojen vaihtumisille.

Kokonaisvaikutelma - Hiljaisuutta on vaalittava ja kehänauhakoomaa pelättävä. Muuten tuntuu ja ilmeisesti myös näyttää nyt hyvältä.