Sunnuntain raati arvioi about linjaan 10-8-9-9-0/5-8-8-8-8. Ei ollut siis virallinen koe, mutta pisteet kuulin kyllä vaan enhän niitä just jetsulleen enää muista. Paikallamakuussa Hiili vähän päätänsä käänteli (kuten ennenkin) ja vahvistin sivulle nousemisen. Seuraamisissa oltiin molemmat vähän ulapalla, mutta ne tosiaan edelleen ihan kelvollisilta näyttivät. Maahanmenossa meni tokalla, nousi tokalla, että juuh... Luoksetulossa mietti hetken kutsun jälkeen, edessä istuminen liian tiivis ja sivulle siirtyminen inasen vajaa ja Hiili loikkasi siirtyessään. Hyppy tosiaan muuten ihan ok, mutta lo:n käskystähän se oli jo menossa. Kuulemma steppasi vähän seiso-käskyn jälkeen. Voi olla, että olin itse siinä sit hätäinen. Kokonaisvaikutuksessa kehuttiin suhdetta ja harmiteltiin pientä esiintynyttä säätöä. Eli ei tässä muu auta, ku kouluttaa kaikki paitsi seuraaminen uusiksi (no ainakin melkein, eikä se seuraaminenkaan kyllä vielä valmis).

Pitää vielä vähän tuumata, kun on ehtinyt rauhassa kotosalla pyörittelemään näitä viikonlopun mittelöitä. Tosiaan sunnuntainenkaan ei mennyt ihan suunnitelman mukaan, kun oltiinkin sisällä eikä ulkona, kuten mun oli annettu ymmärtää ja oltiin myös iloisesti myöhässä. Hiili piipitti jonkun verran siinä (ja myöhemmin myös ulkona, tuliskohan ne juoksut lopulta?), mutta suoritusten aikana oli hiljaa ja teki tosiaan ihan itsensä näköistä kisaduunia, vaikka paikka olikin meille melko kumma ja ei ehditty sitä juuri ennen paikallamakuuta katselemaan. Tähän olemme siis ihan tyytyväisiä taas. Vapaamuotoisissa kimppatreeneissä täytyy vissiin alkaa anomaan liikkurointia jostain, kun mä en osaa silleen suorittaa ja muutenkin varmaan osittain sen seurauksena tulee säätöä. Ja sit sitä uudelleen opiskelua täytyy alkaa tekemään. Blogiin kuun alussa kirjaillut tuumailut pitää hyvin pitkälti paikkaansa. Tosin noudon napakamman otteen kanssa olen vähän kahden vaiheilla. Hiili ei mälvää ja rupesin just pelkäämään hampaan jälkiä tunnarissa :voimislainen: eli voi olla, notta saa edelleen olla löysä. Sen tiukentamisen ei kuitenkaan ole iso homma.

Viikonlopun jälkeen sunnuntai iltana oivalsin, että eipä tarvitse välttämättä enää ikinä seurauttaa koiraa hihnassa eli tavoitteet saavutettu ;)

 

Tänään piti olla ihan kokonaan lomalla, mutta otin sit ruokakupin kanssa noutoa. Edelleen tavoitteena vakioida se täpöä nopeus myös kapulan tuontiin. Nostot oli hyvät ja palautukset ihan jees. Vaan meidän vuosikerta kapula paukahti palasiksi eli nyt on sit uusi jostain hankittava.