Tänään treenattiin naapurin Karon ja spn Ninjan kanssa vuorotellen. Karo oli meille häiriönä ja mä muutamassa liikkeessä apparina Ninjan kanssa. Taidettiin lopultakin oivaltaa millä se neiti saadaan oppimaan liikkeestä istuminen.

Hiili teki hyvin hommia (mitä sitä turhaan kehuja säästelemään :D). Otettiin eilisen innostamana sama setti eli seuraamista ja liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Tällä kertaa seuraaminen vaan hihnassa. Lämmittelynä kaksi luoksetuloa ja pari sivulle tuloa sekä n. kaksi askelta seuraamista, joista ei palkkaa, vaan pelkät hillityt kehut. Sen jälkeen kentän laidasta laitaan Karoa tervehtimään, joka olikin tiukka paikka Hiilelle, kun ei päässyt suosikki-ihmisen kanssa seurustelemaan. Pari murahdusta ja Hiili muisti seurata ihan luokse asti ja pysyi sivulla käteltäessä. Siitä pois, koira perusasentoon ja remmin kanssa muutama käännös ja tempon vaihtelut. Hiili teki oikein kaunista seuraamista.

Liikkeestä maahanmeno hidas, mutta varma ja Hiili pysyi myös erinomaisesti makaamassa, vaikka kuikuilin kääntymisen jälkeen Karoa ja kysyin, että jokos kutsutaan. Sen jälkeen tulikin ainut oikea moka. Hiili lähti kutsusta hyvin, mutta sen sijaan, että olis tullut mun tyköni tyyppi päätti mennä moikkaamaan Karoa. Kääntyi kyllä komennosta, mutta virhe mikä virhe. Uusinta ihan samalla tavalla onneksi onnistui kivasti. Maahanmeno edelleen hidas, mutta pysyi hyvin ja tuli kutsusta nopeasti, lähelle ja suoraan, eikä myöskään törmännyt. Tästä sit pallo lentoon ja toinenkin. Vähän vielä seuraamista ja sitten ekat namit purkista taskuun ja paikallamakuuta, jossa Karo tarjoili häiriöt. Hyvin pysyi itse tekniikka voisi olla varmempikin.