Sisällä ensin pari öisen kaltaista harjoitusta. Sit siirryttiinkin vääntämään kaukoja. Sunnuntaihin verrattuna selvästi sulavampi tekniikka eli ilmeisesti jotain alkaa kovalevylle tarttua. Istumasta seisomaan sujui oikeastaan jatkuvasti hyvin, seisomasta istumaan tuli pari toistoa, joissa "pakittaminen" unohtui.

Ulkona nakkelin seuraavana kapulaa ja yritin hahmottaa millä tuohon toimintaan sais nyt sen vauhdin rakenneltua, ku sisällä ei kamalasti laukkaa voi edellyttää tai kapulaa nakella. No konstit on monet ja ekana varmaan kokeillaan ruokakupilla kunhan on hitusen tuota luovutusta vielä tankattu. Hiili pysyi käskettynä vierellä, kun kapula nousi, mutta pääasiassa tyyppi sai ryntäillä holtittomasti :D perään.

Toinen kaukotankkaus :p sisälsi ihan piruuttaan muutaman muunkin vaihdon. Selvästi tuo istuminen on se, johon tarvitsee eniten kiinnittää huomiota. Siihen tuntuisi helpoiten etenemmistä ilmestyvän. Palaamme takaisin istu-seiso-istu kuvioon toistaiseksi.

lisäys: Illalla noutopuuhat vietiin taas pihalle. Tällä kertaa rapulla oli Hiilen iltapala odottamassa. Ei puuttunut enää nopeutta noudoista eli eiköhän se näin sieltä löydy se vauhti sinne ja takaisin :)