Juu. Emme ole lakanneet treenaamasta tai muutakaan merkillistä eli pelko pois.

Viikko sitten käytiin kimppatreeneissä, joissa hitusen oli havaittavissa lätäkkö ällöttelyä erit. seuraamisen yhteydessä. Otin noudon myös metallilla. Ensimmäistä kertaa lennätin sitä jossain muualla kuin kotona. Nopeus pitää saada pysyväksi elementiksi noihin noutoihin myös uudessa ympäristössä. Paikallamakuu oli ja pysyi, mutta ehkä se pitää vaan opettaa uudestaan, kun mä en vaan tykkää tuosta sen tyylistä nyt. A-L:lle vielä iso kiitos tunnarikapuloista :)

Perjantaina otettiin sit eka treeni tunnareilla ja tuota namien kylvämistä jatketaan myös jonkun aikaa. Hieroskeltiin myös kaukojen vaihtoja kertaalleen päivän aikana.

Lauantai meni Savitaipaleen näyttelyssä ja sunnuntai Pirkan Dameissa eli viikonloppuna ei juurikaan treenailtu.

Maanantaina tehtiin illalla pelkästään ruokakupille pari noutoa ja vähän seuraamista. Tiistaina hieroskeltiin kaukoja ja samoin keskiviikkona.

Eilen illalla ilmeisesti tylsistynyt ja juoksuaan aloitteleva Hiili kävi säntäilemässä kimppatreeneissä. Onneksi saatiin homma pakettiin muutaman hurjan pitkän ja tylsän seuraamisen kautta. Yritin käännöksiä hieroskella samalla ja kyllä ne sieltä tulevat, sanoisin. Yksi liikkeestä seisomaan jääminen, mikä ei ollut ongelma. Noudoissa pari vauhtiharjoitusta ja luoksetulossa päädyttiin jostain syystä keskustelemaan siitä tullaanko sitä eteen vai sivulle ja saako sitä ylipäätään tulla. Ei tajuu... No pitänee kohta taas tehdä juoksutarkastus. Tärppinen Naru tuumasi taas, että Hiili tuoksuu ihanalta, mutta siihen ei tuossa tilassa ole kyllä luottaminen.

Näyttää niin tylsältä tämä viesti, että loppuun vielä yksi tokokuva Hiilestä:

1239297903_img-d41d8cd98f00b204e9800998e