Tänään ajatuksen kanssa rupesin palkkaamaan Pillevii pään etujalkojen väliin laskemisesta ja minä kyykyssä vihjeellä Hiili sitä tekeekin myös naapurin olkkarissa kaverin koirien säätäessä ympärillä. Seuraamista on myös otettu ja ihan pikkasen (eli varmaan liian vähän) luoksetulon loppuasentoa. Suht hyvin kulkee ja Hiili on ihan hirvee tättähäärä.

Äsken käytiin naapurin kanssa tottistelemassa ni porolortti loppuduuninaan (oltiin kyllä oikeesti jo lopetettu) tarjoili viä tuota maahanmenoa pannukakuksi. Mä siitä sit vapautin koiran kovien kehujen kera ja Hiili keksi, että paras palkinto on hinkata selkää hankeen. Tyyppi meni ihan pähkinäksi moisesta pelistä Laughing

Seuraamisessa on tosiaan vielä paljon tekniikkaduunia tarjolla, mutta olen mä sille semmoset neljä viikkoa budjetoinut. Perustat on kumminkin jo jonkun näköiset, että eiköhän tuo riitä semmoseen kohtuu kivaan lopputulokseen. Pannukakku maahanmenolle ja luoksetulon loppuasennolle on budjettiin merkattu pari viikkoa. Jälkimmäiseen saa mennä neljäkin, jos niikseen tulee.