Koska Hiilen jalka alkaa olla kondis ja sunnuntaina alkaa toko-kurssi, ryhdyttiin me sit harjoittelemaan äsken. Alkulämmittelynä vähän seuraamispätkiä. Tosi lyhyttä tehdään viä, kun eräällä on mm. virtaa vähän liikaa ja useampaan kuukauteen ole ko. liikettä otettu.

Sit Hiili kävi välissä tarpeillaan, jonka jälkeen tyyppi poimi kaksi roskaa päivässä. Poliisit meni just ohi, ku toi oli litran kaakaotölkkiä ojan penkalta mulle tuomassa - vapaana luonnollisesti. Mä edelleen odotan, että koska joku innokas ton vapaana olemiseen puuttuu. No jooh...

Näiden jälkeen pari vauhdikasta revittelyä eli luoksetuloa ilman loppuasentoa ja erikseen vielä loppua lyhyeltä matkalta käsiavulla. Hiili tulee oikein hyvin, nyt pitäis vaan saada se tulemaan ilman ohjaamisia. Sit vielä seuraamista, vähän pidempinä pätkinä, mutta onnettoman lyhyitähän noi max kymmenen askeleen setit vielä on.

Vire oikein korkea. Ei ääntä (mikä ei tähän mennessä olekaan ollut ongelma), vaikka Hiili oli liki lentoon lähdössä. Vähän epätarkkuuksia, mutta myös itsenäinen asennon korjaaminen, ku tuli perusasentoon liian eteen. Mainiota. Olenkin toivonut, että se alkais sitä itsekin hiffaamaan, ku käsiavulla korjaa kyllä, mutta huitoo tassuilla siinä vaiheessa Rolling Eyes Seuraamisessa se onneksi toistaiseksi pitää hyvin paikkansa ja pysähdyksissä jää tarpeeksi taakse.

Sit vaan pallot mukaan huomenna, jos hirviän...