Vikat hakutreenit ennen meidän "maalle" hilpaisemista. Perjantaina oli emännällä vika työpäivä ja syyskuun tokalla viikolla alkavat vasta luennot. Treenien aikana satoi, kovasti mm. Hiilen suorituksen loppupuolella. Selvästi keli ketutti rakkia, mutta treeni meni kuitenkin ihan ok, vaikka autolle mentäessä koira vapaana ollessaan juoksi puskasta toiseen sadetta pitämään.

Eka mm perusnäkärinä, näki hyvin, juoksi hyvin ja ilmeisesti löysikin ok. Toka mm tyhjään metsään, mutta koiralle esitettiin asia kuin siä jotain olisikin nähtävänä. Lähtö pistolle kondis, mutta kauan kesti, että tuli kuittaus siitä, että koira löysi. Ilmeisesti oli juossut liiankin syvälle ja etsinyt sit etsimällä ukon käsiinsä. Varsin jees siis tämäkin. Tyyppi ei vaan syönyt kaikkia namejansa. Kolmannelle jouduttiin siirtymään hitaasti ja seisottiin metsän keskellä aukealla ku taivas repesi. Kastuttiin Hiilen kanssa kertakaikkisen huolella. Lähetys kolmannella tehtiin samoin ku tokalla. Koira lähti tällä kertaa hitaasti, mutta kiihdytti muutaman metrin jälkeen ja löysi hyvin. Taas meinas vähän palkkauksessa Hiili kyllästyä. Vikalle otettiin näkäri, että tulee varma onnistuminen. Koira luultavasti näki hyvin ja ainakin lähti hyvin, mutta tuuli kaiketi pyöri sen verran, että tuli tyhjänä takaisin. Uusi lähetys ja onnistunut suoritus, vaikka edelleen ei se safka niin jaksanut napata.

Varsin vänkää, että safka ei meinannut kelvata, mutta siitä huolimatta hommat tuli kunnialla hoidettua. No ihan hyvä näinkin toki.