No joop. Huono kenraali = huono ensi-ilta. Pisteitä armosta 148p, II tulos ja sijoitus neljäs, luultavasti.

Omien ja koiran koomailujen lisäksi potuttaa se, että kehä aloitettiin liki puoli tuntia aikaisemmin, ku aikataulu sanoi ja oma suunniteltu valmistautuminen kehään meni sen takia ihan käsille. Paikallamakuussakin oli sääntöjen vastainen määrä koiria.

Luoksepäästävyys 10 (Se olikin hieno, ei olla kertaakaan treeneissä tälläistä tehty.)

Paikallamakaaminen 10 (Itse olisin antanut ehkä kasin hyvänä päivänä, pää pyöri erit. sen jälkeen, ku vierestä lähti koira. Sivulle nousun varmistin pienellä sivulle astumisella.)

Kytkettynä seuraaminen 10 (9 Täyskäännökset oli huonoja, käännyin jostain syystä vasemmalle, muuten ok.)

Vapaana seuraaminen 9 (8,5 Täyskäännökset (vasemmalle) edelleen vähän löysät, muuten edellistä parempi, mutta vika perusasento jäi tekemättä. Olis ehkä voinut kuuroilla ja väistää yhtä öljy tms. lätäkköä, johon meidän liike päättyi. Ei välttämättä olis sittenkään istunut.)

Liikkeestä maahanmeno 0 (0. Joop. Jäi seisomaan. Oli tarkoitus vikana ennen kehään menoa ottaa tämä liike, mutta otin seisomiesen... No olishan se toki mennyt, jos olisin varmistanut, mutta olin etukäteen ajatellut, että vahvistan ennen kehää ja käskytän aika hiljaa, ku tämä tuomari rapsii pisteitä suht innokkaasti tiukasta käskytyksestä.)

Luoksetulo 6 (0. Ravasi. Käskin uudestaan, ku rupesi valumaan maahan. Ei tullut sivulle, ku viereiset kehänauhat lepatti ja räpsätti tuulessa. Voi olla, että olis tarvinnut tuulessa huutaa lujempaa. Oli vähän sen näköinen, että tulikohan sitä käskyä oikeesti. Ja sit oltais kaiketi tarvittu enemmän aikaa, että olis ehditty ne kehänauhat ihmetellä rauhassa.)

Seisominen 7 (6. Valmisteleva vaihe surkea, korjasi loppua kohti. Veikkaan, että otti jonkun ylimääräisen askeleen ennen pysähtymistä. Paluu kunnossa ts. ei alkanut pyörimään. Sivulle vaati tuplakäskyn.)

Estehyppy 6 (0. Ei hypännyt ekalla. Toiseen annoin käsiavun, jätin seisomiskäskyn antamatta, ku pysähtyi itse. Eilen siis treeneissä meni kaikilla käskyillä "esteen" takana istumaan. Loppu kunnossa. Olis varmaan tarvinnut etsiä se oikea hyppyestekin jostain ni ei olis tarvinnut ihmetellä, että tostako pitäis hypätä.)

Kokonaisvaikutus 8 (7. Alku kunnossa sen jälkeen ihme koomailua molemmmilta.)

Tyytyväinen olen siihen, että luoksetulon lopussa tulleista ongelmista ja mun aika reippaasta koiraan kajoamisesta huolimatta Hiili suoritti jäljellä olevia liikkeitä suunnilleen omalla tasollaan. Tiesin kyllä jo ennalta, että Hiili pystyy kokoamaan itsensä ojentamisen ja lievän pakottamisen jälkeen, mutta oli hienoa huomata, että se onnistui myös edes ensimmäisessä kokeessa. Ja luonnollisesti tyytyväinen saa olla myös siitä, että neiti kerran treeneistä huolimatta pysyi paikallaan ja selvittiin molemmat suht hengissä... Ja tuloskin on (armosta varmaan) parempi, ku odotin.

Uutta matoa koukkuun. Kuukauden päästä, jos juoksut suovat haetaan se ykkönen ;)